Touch of Matrix


Wat is Touch of Matrix?

Touch of matrix is een energetische behandeling waarbij blokkades worden weggehaald. Het is belangrijk dat jij je bewust wordt van oude trauma’s, je laat deze los en je wordt je daar bewust van. Je hoeft dus niet terug naar de situatie zelf, zoals bij EMDR-therapie. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor 1 thema.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling met de touch of matrix vind meestal staand plaats. Gemiddeld duurt een behandeling een uur.

 

 

Wat zijn de thema’s bij touch of matrix?

Bij touch of matrix behandelingen kun je met alle thema’s terecht. Dit kan iets fysieks zijn, maar ook gaan over zelfvertrouwen, problemen met leidinggevenden, relaties, je ware kern vinden, trauma’s opgelopen in de kindertijd of als volwassene. Kinderen met autisme, kinderen die gepest worden, enz. Juist kinderen zijn zeer ontvankelijk voor de touch of matrix.

 

Wat voel je na een behandeling?

De reacties van mensen op de behandeling kan heel verschillend zijn. Sommige hebben het koud of gaan zweten en hebben het warm. Anderen voelen letterlijk een last van hun schouders. Het kan zijn dat je heel blij of juist verdrietig bent. Het kan ook zijn dat de reactie na een paar dagen komt. Dit is prima. Het beste is na 2 weken nog een behandeling en dan na een maand nog een keer.

 

 

Ter ondersteuning van de Touch of Matrixtherapie werk ik, indien wenselijk, ook met bachbloesem en edelstenen.